Chili con carne.

image

(4 personer )
500 g karbonadedeig
2 løk
2 ss smør
2 hvitløkfedd, hakkede
1 boks hermetiske tomater
1 ts chilipulver
1 ts oregano
1 boks bønner( gjerne tomatbønner)
1 rød paprika
1 grønn paprika

image

Til denne oppskriften på chili con carne starter du med å ha karbonadedeig og hakket løk i en gryte.

image

Rør med gaffel under stekingen slik at kjøttet blir grynete.

image

Tilsett hvitløk, krydder og hermetiske tomater. La det surre noen minutter.

image

(Jeg hadde ikke chilipulver,  men chili.  Så jeg brukte det i stede.)

image

Bland i bønnene og finhakket paprika. La det koke opp. Smak deretter til med salt og pepper.

image

Server gjerne retten sammen med nacochips, rømme, guacamole og strimlet isbergsalat.

image

God middag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *