Ristopper.

image

Oppskrift:
Kakao 6 ss
Sukker 8 ss
Matfløte ca. 1 dl
Delfia kokosfett 1 pk. (250g)
Egg 2 stk
Vaniljesukker 2 ts
Puffet ris ca 1 1/2 l

image

Bland kakao og halvparten av sukkeret i en kjele.  Tilsett fløten og kok opp under omrøring.
Ta kjelen av platen og tilsett Delfiafett delt i biter. Rør om til fettet er oppløst.
Pisk egg, resten av sukkeret og vaniljesukkeret til eggedosis. Tilsett kakao-og fettblandingen, litt om gangen. Pisk til massen er tykk og blank.

image

Tilsett puffet ris og bland forsiktig med en slikkepott. Form massen til små topper ved hjelp av to skjeer. Sett toppene på bakeplater med bakepapir,  eller i muffinsformer, og sett kjølig til sjokoladen har stivnet. De bør oppbevares kjølig.

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.