27.April.

image

Selv om det er kaldt om natta og sur vind tidlig på morgenen, ble det ikke så verst ut over dagen. Så nå har jeg fått gjort en god jobb i dag. Fikk sønn min til å hente 2 henger lass med jord til meg og det har jeg fått utover i dag. Vi sådde en plen for et par år siden som ikke vil komme noe særlig,  ser ut som den jorda vi fikk da ikke var noe bra. Så nå har jeg dratt utover jord oppå den i håp at det skal hjelpe gresset til å vokse,  pluss litt på blomsterbeddene også.
Guttaboys har fått bort den asfalten de tok opp tidligere.

image

( ikke mye gress her)
Visste du at dagen i dag i 1857: Theodor Kittelsen ble født. Han var Norges fremste eventyrillustratør og lyriske naturmaler. Fantasi og folkelig humor kombinert med en sterk naturfølelse preget hans arbeider.

image

1889: Arnulf Øverland ble født i Kristiansund. Han vokste opp i Bergen, og fra 1946 bodde han i statens æresbolig Grotten i Oslo. Hans lyrikk kjennetegnes av en sterk solidaritet med alle som kjemper for rettferdighet. Han kunne formulere sitt budskap stillferdig i form eller i krasse ordelag.

image

1906: Storbritannia fikk herredømmet over Tibet ved en avtale som ble inngått med Kina.
1908: De 4. Olympiske sommerleker ble åpnet i London.

image

Dagen er tilminne om Henrik, biskop i Uppsala på 1100- tallet. Etter et korstog mot Finland for å kristne finnene, ledet av helgenkongen Erik, ble Henrik igjen hos finnene, som drepte biskopen i 1150.

image

Dagens visdomsord: Livet – det er ikke de dager som har gått,  men de dager man minnes.
( Pavlenko)

image

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *