Norsk elgsenter.

Nå har vi hatt noen dager på Koppang igjen. Og da de har åpnet nytt elgsenter 16. Juni på Evenstad som ikke er langt fra her vi bor ( feriehuset vårt). Har vi i dag besøkt Evenstad og elgsenteret.


Helt til 13. August har de åpent hver dag kl.10.00 – 17.00. 

Vi hadde en utrolig fin tur i dag, vi var der i 3 hele timer og koste oss. Det hjalp ikke på at vi har pluss 24 grader og fint vær.

En utrolig kjekk og hyggelig guide, Vegar  var med oss hele tiden og forklarte om alt. Og svarte på alle våre dumme/nysgjerrige spørsmål.

Dette var et senter for alle aldre. De hadde lagt det opp med aktiviteter og opplevelser for både oss som er godt vokne og for barn.

Det var kunnskapssti, læringsaktiviteter, spill m.m

 Elggrop. Vi lærte at slik fanget de elg i gamledager. 

Det var mylighet for å gå ned i elggropa. 

Lunt og godt nede i gropa, fin solplass.

Elgene Ronja og Idun bor på Evenstad. Og til høsten skulle de få besøk av elgoksen Fritjof i håp at det skal bli noen elgkalver der til våren igjen.


Evenstad ligger helt ned til Glomma og ligger idyllisk til. 

Fiskedam med trefisker som minsten syntes var fryktelig morsomt og fiske opp.

Så kom det en elg å hilste på barna.

Og før vi reiste der i fra måtte vi ta en tur på kafé-en og spise elgkarbonade. Kjøpe en t- skjorte til minsten som minne og elgkortspill.

Da det nå er Kaupangr mart’n i Koppanger sentrum, måtte vi jo innom der også før turen gikk på hytta igjen. Alltid noe å finne på for oss på Koppang. 

Salgsboder og fullt av folk. Sommerliv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *