Mislykket potetopptaging.

Jeg har lest på yr.no at været ble ganske bra Onsdag på Koppang, torsdag var det sol og fint på yr. Så jeg bestemte meg for at nå må jeg reise til Koppang og få tatt opp noen poteter. 

Kan ikke si at været har vært så bra i det siste, eller egentlig ikke i hele sommer. Så her gjelder det å utnytte situasjonen.  Jeg dro glad og fornøyd oppover og satte i gang med å ta opp poteter. Men, det var ikke lenge jeg hadde holdt på før det høljet ned, det regnet så mye at jeg ble blaut og måtte ta meg en pause under tak til det ga seg litt. Så når været ga seg litt hoppet jeg ut i potetåkeren igjen og fortsatte. Nå var det blitt ganske så vått og jorda klisette og jeg begynner å se ganske jord-ette ut. Så kom det en ny skur, jeg måtte ta meg en pause under tak på nytt, før jeg igjen var ute i potetåkeren. Da jeg opplevde at  tredje regnskur kom, orket jeg ikke mer. Da var jeg både kald, blaut og gjørmete. Potetene er små i år, tydelig at været ikke har vært det beste i sommer.

Jeg ga opp gikk inn og tok meg en varm dusj før forkjølelsen ville melde sin ankomst. Nå lurer jeg bare på om vi skal få såpass oppholdsvær i høst, nok til at jeg får opp disse potetene før vinteren?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *