God høstfrokost morgen!

Nå begynner det å bli mørkere om morgenen og kvelden. Dagen har blitt 4 timer og 56 min. kortere enn ved sommersolverv. Her var det pluss 2,4 grader på morgenen. Bladene på trærne ute begynner å gulne. Så da får en si det er høst.

image

Så jeg har begynt å tenne levende lys på bordet inne igjen. Litt småkjølig i huset også, så nå må varmeovner på litt igjen.

image

Det er trist når sommeren er over, men da får vi kose oss på en ny måte. Hver årstid har sin sjarm, sies det. I mørketiden blir det mer innekos og andre gjøremål.

image

Da kan vi tenne lys inne og varme oss på den måten. Jeg er storforbruker på levende lys. Syntes det må til, spesielt om vinteren.

image

Hvis du lurer på hva jeg har i frokostglasset mitt i dag? Kan jeg fortelle at det er en blanding.  Halvt med eplejuice, 2 ts kosttilskuddpulver og fylt resten opp med vann. 

image

Nå er det høsten og for å fortsette å ha mye energi og holde høstforkjølelsen unna. Hjelper jeg til med litt vitaminer fra Sunkost. Denne immun -formel boksen inneholder C,D og A samt bl.a propolis, svarthyllebær, sink og selen.

image

Så her begynner høsten og denne dagen med liv og lyst. Kos deg du også. Ha en fin høst.

Én tanke om “God høstfrokost morgen!

  1. Ja det er viktig å forebygge. Lettere og mer behagelig det, enn å reparere.. Det gir god livsskvalitet. Kos med masse levende lys

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *