Sprø kardemommebiscotti.

Enkle julekaker du umulig kan mislykkes med. Ved å bruke meierismør, blir de ekstra sprø.
Ca. 35 kaker.

100 g romtemperert smør
3 dl sukker
3 egg
8 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 krm salt
1 ts malt kardemomme
50 g skoldede og hakkede mandler
Vispet egg til pensling

Sett ovnen på 200 grader.
Rør sammen smør og sukker, tilsett
eggene og bland godt. Rør sammen de tørre ingrediensene og mandlene, og bland alt til en smidig deig.
Del deigen i 4 , rull delene i ruller som du legger på bakepapirkledde plater. Klem rullene flate slik at de blir ca. 2 cm tykke og 5 cm brede.
Pensle med egg og sett platene midt i ovnen i 30 minutter. Senk varmen til 125 grader, ta ut platene og la avkjøle i fem minutter før du skjærer kakene i ca. 2 cm tykke skiver tvers over. Legg dem på rist og la dem tørke i ovnen ca. 20 minutter.

image

image

image

image

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *