Sjokoladestenger.

3 oppskrifter som er veldig like.
Kardemommebiscotti, karamellkaker, og sjokoladestenger.
Nå har jeg bakt alle 3 og har da 3 sorter i mine kakebokser til jul.
Det var lett og fort gjort.
Sjokoladestenger:
200 g smør
3/4 dl sukker
1 ss vaniljesukker
3 ss kakao
1 egg
4 dl hvetemel

Denne deigen ble liten syntes jeg, så det går veldig fint og lage den dobbel, da får man 4 stenger på et brett.
Fremgangsmåten her blir som de andre.
Rør smør og sukker hvit og tilsett det andre og rør til det blir en deig. Rull deigen i 2 pølser og trykk de ut på platen.
Steikes på 200 grader i ca. 30 min. Skjær de i 2 cm brede stykker mens de enda er varme. Kjøl de av før du putter de i boks. FERDIG. 😉

image

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *