Tunfisk og vermicelli i form.

Jeg har innimellom sånne dager hvor man tar det man har i skapet og lager en middag av det. Så denne retten er et utslag av det.
Ca. 4 personer.
1 bit persillerot
1 bit sellerirot
1 bit kålrot
1 stor løk
2-3 fedd hvitløk
1 pose asparges suppe
Og ca 4-5 dl vann
Italiensk tynn tråd spaghetti /vermicelli
1 boks tunfisk
1 stor rød paprika
1 boks maiskorn
3 ss kinesisk soyasaus
3 ss Peri-Peri sauce
Strøkaveing /rasp
Ost og litt smør på toppen.

image

Ta vannet og asparges suppen i en kjele. Rens og del opp grønnsakene, løkene og spaghettien ha i suppen,  kok dette forsiktig. Ha så i tunfisk, maiskorn og rød paprika. Smak det hele til med soyasaus og Peri-Peri sauce før du heller det hele oppi en ildfast form.

image

Dryss så brødrasp/strøkavring oppå.
Så revet ost og noen smørklatter på toppen.
Legg så lokk eller folie over formen.

image

Sett så formen inn i forvarmet ovn på 200 grader i ca 15 min. På midterste rille.  Eller til alt er gjennomvarmt.

image

Ta av lokket eller folien mot slutten av steketiden og la retten stå under grill til overflaten er sprø og gyllen.

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *