Pasta og Chilikylling.

Jeg skjærte opp paprika, vårløk, sukkererter og gressløk fra hagen. 

500 g pasta 

3 vårløk

1 rød paprika 

10 sukkererter 

1 bunt gressløk 

Kok pastaen og skyll i kaldt vann. Jeg har alltid litt olje i vannet når jeg koker pasta eller ris, da kleber den seg ikke sammen. 

Så blandet jeg alt i sammen. Godt tilbehør til all slags kjøtt, eller på et koldtbord. 

Men idag var det Chilikylling jeg skulle ha. Så jeg har tatt opp noen kyllingfileter fra fryseren til tining. 

1,5 kg kyllingfileter 

Smør og rapsolje til steking.

1 ss salt

1 ss chilipulver 

1 ss oregano 

1 ts sukker 

Garnering: 

Oregano, chilipepper 

Ovn: 200 grader

Bland krydder og gni blandingen godt inn i kyllingen.

Brun kyllingen i smør og rapsolje i en stekepanne. Stek den midt i ovnen på 200 grader til kjøttsaften er ufarget.

La kyllingen avkjøles, og skjær så filetene i skiver. Legg alt på et fat, og pynt med oregano og litt chili.

Jeg laget også en salat og saus som tilbehør. Sausen laget jeg enkelt,  kokte opp 5 dl vann med kyllingbuljong. 3 dl fløte som jeg blandet med 2 ss hvetemel. Litt salt og pepper. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *