Vi rydder opp alt ute før snøen kommer.

Nå er det snø luft ute, og vi har hatt noen snøfnugg på morgenen i dag. Så vi fant ut at det var på tide å rydde inn og opp ute. Alle tomatplantene hadde frysi i drivhuset, så i dag ble det ryddet der.

Is på vannet ute. Jeg tok også opp noen planter fra kassene mine på terrassen og det var faktisk fryst litt nede i de alt.

Sånn så det ut når vi holdt på, fint å få vasket rent krokker, nå er de stablet i forrommet til drivhuset og klare til bruk til våren igjen.

Damene har blitt plassert inne i drivhuset, tørt. Nå står de og titter ut på vegen. Vi har også satt bord og stoler som sto på terrassen inn ditt.

Så langt har vi kommet med garasjen vi bygger. Tak og vegger er på plass, men det står igjen mye jobb innvendig enda. Vi har bestilt garasje porter, men det tar litt tid å få. Men vi er glade for å ha kommet så langt før vinteren setter inn for alvor. For i år kommer den tidlig.

Utbygget på huset har vi også fått det utvendige på plass, men alt innvendig gjenstår. Så her har vi masse jobb igjen. Ingen problemer med å vite hva vi skal gjøre framover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *