Asiatisk kylling.

Rask hverdags middag.

4 posjoner

Ca. 300 g rent kyllingkjøtt

1 rød paprika

1 purre

1 liten boks ananas

1 ss olje

Salt og pepper

2 ss soyasaus

Ca. 2 ss sweet Chilisaus

Ca. 1 dl ananassaft

1 1/2 dl vann

1 ss maisenna

RIS og grønn salat

Begynn med å koke risen.

Skjær kyllingkjøttet i strimler.

Skyll og skjær purre og paprika i strimler.

Brun kjøttet i olje, dryss på salt og pepper. Tilsett purre og paprika og annanas. La det frese et par min. til purren mykner.

Bland i Sweet Chilisaus, soya og ananassaft. Rør maisenna ut i vannet og jevn retten under omrøring. La alt koke i et par min og smak til. Server retten med ris og gjerne grønn salat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *