Det glitrer i jønsjøen i dag.

image

Bilde er tatt ut av kjøkken vinduet og det er helt umulig å se på bilde det jeg ser, når jeg ser på jønsjøen i dag. Det er sol og litt bris kanskje, for det er litt bølger på vannet. Og i de bølgene glittrer det. Det er så fint når sola skinner på bølgene og det glittrer bortover. Jeg klarer ikke forklare det andreledes, det må sees. Det er fint å ha et vann å hvile øynene på
Og der ser man hele tiden forandring, ingen dag er like.
Vi har 23 ºC ute her nå og det er varmt å kløyve ved, men jeg gir meg ikke. For jeg vil bli ferdig med dette, kjedelig arbeidet er det kjekt å få unnagjort. Så kan man gjøre noe morsommere etterpå.
Jeg må smile, nå hørte jeg gjøken igjen. Det er så koselig.  Ko, ko – ko, ko det er sommer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *