Rabarbralikør.

image

Da har jeg satt vinterens rabarbra likør. Og her skal dere få oppskriften.
4 deler hakkede rabarbrastilker
3 deler sukker
3 deler vodka
Hell rabarbra, sukker og vodka på en glasskrukke. Rør ingrediensene sammen,  sett på lokk og la det hele stå i romtemperatur i ca. 4 uker. Rør av og til i perioden.
Sil fra rabarbrasaften i et dørslag med klede/saftfilter, press med skje for å få ut all væske, gjenta dette til likøren er klar. Ha likøren på flaske med kork og la den stå minst 1 måned før servering.

13 tanker om “Rabarbralikør.

  1. Fulgt oppskriften din, å må innrømme jeg hadde mine tvil, men : testet den i dag etter å stått siden juli.. Å helt himmelsk smak !
    Dette vil bli vår nye favoritt c”,)

    – Ved å tilsette litt rom, tror jeg den oxo kan ha glede av !!

Legg igjen en kommentar til Line i Alvehagen Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *