Oppskriften:
500 g Karbonadedeig
2 stk løk
Noen fedd hvitløk
1 squash
litt smør til steking
5 dl vann
1 dl burgur (cuscus)
1 kjøttbuljongterning
1 ts malt muskat
1 ts paprikapulver
1/2 ts pepper
1 bunt bladbete
Jeg hadde både bladbete og squash i hagen nå og ville bruke det.
Hakk løk og hvitløk, stek det i gryten. Ha i karbonadedeig, og smuldre den med en gaffel. Så har en i oppdelt squash, stek det brunt
Ha i vann og buljongterning. Putt Burgur/coscos i gryten og tilsett krydder. La det hele koke i ca. 4 min. Under omrøring. Tilsett så en bunt med bladbete blader oppdelt.
Det er godt med en kladd tyrkisk yoghurt oppå og evnt. Blød til.
God appetitt!
Mmm det så godt ut, takk for tips.
God sommerdag fra Marit.
Hei Marit! Det var godt også. 🙂 ha en flott sensommer.