Om Meg

Jeg er en bestemor i min beste alder. Jeg har vært vært gift siden 1982, og har 3 barn, 2 svigerbarn og 7 barnebarn. Så selvfølgelig er jeg opptatt av familien min. Jeg trives med matlaging og liker å lage god mat og spise god mat. Bloggen har jeg skrevet på siden 2012, så her kan jeg se hva jeg har drevet med de siste årene. Tiden går så fort og man har lett for å glemme de daglige gjøremålene, men her kan jeg se tilbake, og dette blir som en dagbok.

10 thoughts on “Om Meg

 1. Kan sønnen din lage 3 sittekasser med lokk til meg?
  Dybde 50 cm, høyde 40 cm

  1 stk 2 m lang
  2 stk 1.20m lang

  Mvh

  Marianne Dokka

 2. hei =) du har sydd noen kjempe flotte gardiner på et barnerom. Hvor fikk du kjøpt det stoffet med dyrene =)

 3. Hei! Jeg er på utkikk etter boka “Livsnøkkelen” av Elain Waage og kom over et utdrag fra boka her. Boka er ikke lengre å oppdrive, jeg lurte på om det var mulig å kjøpe/leie/låne din, dersom det er mulig? 🙂

  Mvh

  Mali

 4. Hei Mali! Beklager, men den boka er jeg så glad i, så den ønsker jeg ikke å låne bort. Har prøvd å søke for å se om noen solgte den, men uten resultat. Kanskje du kan forsøke å låne den på bibloteket. Håper du finner ut av det. Mvh Perly

 5. Hei. Har noen spørsmål til noen bilder fra nettsiden din som kom opp på google fra ‘Konfirmasjonselskap i år 1974’. Driver med slektsforskning. Prøvde å finne epostadressen din her inne, uten hell.

  Sender du meg din epostadresse?

  mvh

  Ivrig slektsforsker

 6. Hello,

  My name is Jessica and I work for Max Exposure, an online media agency. I am interested in placing a text link on your site.
  If you are interested, please let me know and I’ll provide you with more details.

  Hope to hear from you soon.
  Jessica S.

  Account Manager

  jessica.sundt@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *