Ute å luftet vettet.

I går var jeg ute å “luftet vettet,” som jeg sier noen ganger. Nå hadde jeg vært inne så lenge at det var godt å komme ut og kjenne på frisk luft. Men,  det hadde nok vært lettere å gå på ski enn på beina der jeg gikk. Det er mye snø inne i skogen her på Eidsvoll enda.

image

Så Tinde og jeg hadde litt problemer å gå, da de ikke måker opp skogsbilveien om vinteren. Den nærmeste vegen for oss å gå, og som vi går veldig mye ellers. Men,  nå var det et par mnd. siden sist og det skyldes jo all snøen som har ligget der. Jeg ser at det er flere som savner å gå der, for det var gjort noen forsøk. Men,  til lenger inn vi kom til mindre tråkk var det, og snøen var løs og bløt og vanskelig å gå i. Så da snudde vi og gikk hjem igjen. Merker jeg savner å være ute, blir ikke helt det samme om vinteren. Det er jo veldig deilig ute nå, mildt og fint. Dagene begynner å bli lengre igjen. Stor forskjell allerede siden jul. Lyset er i ferd med å vende tilbake.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *