Tur til Bokkedalen

Nå har jeg lyst til å fortelle dere om en fin gåtur og om de flinke kreative pengsjonistene vi har her på Eidsvoll. En god ide for andre steder og pengsjonister. Kom dere ut av godstolen, ut på tur. Har dere ikke bokkedalen der dere bor, så gå sammen og lag noe tilsvarende. De har merket stier fra alle rettninger, ryddet bort trær og stubber som står i veien. Er det et fuktig parti (myr etc.) har de snekret platting å gå på av materialer sponset av almenningen. Bruer, overaskelser som troll/nisser underveis, ja det er helt fantastisk. Mitt inne i granskauen har vi dette gjemt, men ikke glemt. Det er veldig mange som bruker stiene med mål bokkedalen og gapahuken, der man kan sette seg ned og hvile, treffe andre turgåere, drikke en kopp kaffe som er kokt over bålet og skrive sitt navn i boka. Og der kan vi se hvor populært stedet er, det er ca.13000 stk. besøkende der i året og det har vært hittil i år ca. 7200 stk. besøkende. Helt fantastisk ,mange går hver dag. For noen har det også gått konkurranse i det å ha vært der flest ganger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *