Stryking av klær.

Jeg veit jeg er gammeldags og stryker alle klærne enda. Det er en vane helt fra jeg var barn. Jeg sto tidlig og strøk klær hjemme. Alt skulle strykes før det gikk i skap og skuffer. Sånn har jeg det enda, det går liksom ikke ann og legge klærne sammen krøllete inn i skapet. Det ser ikke fint ut, og ta på seg en krøllete bukse og skjorte, ser ikke pent ut. Jeg føler meg ikke vell da. Ny badet og ren, skal kanskje pynte meg i rene klær og så er de helt krøllete. Er det pent da? Da føler jeg at klærne ikke er nyvaskete en gang
Jeg stryker alle klærne bortsett fra underbukser og sokker. Med et unntak min mors truser de må strykes. Ellers går hun ikke med de, hun er enda mer gammeldags. 🙂
Jeg stryker alle hennes klær også, for hun er gammel og orker ikke stryke mer. Og jeg skylder henne det, da mine unger var små og jeg hadde det travelt med å kjøre på fotball trening, musikk og andre aktiviteter som ungene var med på. Da sto min mor og strøyk alle våre klær, det ble mye til 5 stykker. Så nå kan jeg gjøre gjenngjeld med å stryke hennes klær, da også hennes truser. 🙂
Så i dag har jeg stryki klær. Som du ser av bildet var det veldig mye og stryke, så det skal bli deilig å få gjordt det.

image

image

image

Nå blir alt mye bedre. Ha en fortsatt fin dag. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *