Livsnøkkelen.

Sitat fra boken –  livsnøkkelen, av Elaine Waage.

Hver enkelt av dere er unike. Enhver uslepen diamant er unik, ulik alle andre. Slik er også mennesket. En uslepen diamant. Men det er dere selv som skal forme den, slipe den i utallige fasetter. Fasetter dere selv skal polere og prege – ingen andre. En spennende vei – et eventyr – en fantastisk diamant med et unikt fargespekter.
Livets utvikling, jordens utvikling, menneskets ytre og indre utvikling består av søking, undring, å ville oppdage, utforske.
Den består av mennesker som har våget og vil våge å gå ut i det ukjente. Være seg selv, leve i nuet med føttene trygt på jorden. Slik at energiene kan få tilgang til å hjelpe dere. Være åpen for de inntrykk og de valg dere får. Lære uten og la seg påvirke av andre og selv gi av sin kunnskap uten å diktere – pådytte. Utveksle – kommunisere. Legge bak seg de mønstre dere ikke trenger. Våge å leve som et eget individ – i det individuelle.
Ikke haste av gårde uten å observere men heller ikke henge seg opp i bagateller. Finne balanse og trygghet i seg selv også når dere er sammen med andre.
Se enkelheten.
Leve i harmoni, ikke i aggresjon. Bruk deres nysgjerrighet til å komme videre, ikke grave i andres spor, andres liv. Se deres egen vei, deres eget mål – ikke sjalu titte på andres. Vit at dere har lov til å utfolde dere, utforske.
Lov å leve.
Gjenkjenn det posetive og det negative. Bruk det posetive, forkast det negative.
Voks med det posetive, ikke det negative.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *