SVENSKETUR !

I går var vi på tur til Charlottenberg/Eda for å handle billig. Og du verden så mange andre som hadde gjort det samme. Der var det fullt overalt av lørdagshandlene nordmenn.
Men, jeg har full forståelse for det, for så dyrt som alt har blitt i Norge og hvor mye billigere bl.a meieriprodukter og kjøtt har blitt i Sverige, så da blir det fort en lønnsom tur, selv om vi må reise litt. Etter min mening er avgiftene på mat altfor høye i Norge. Staten er helt rå når det gjelder avgifter til oss forbrukere i dag. Staten tar altfor mye igjenom mat, drivstoff og vegavgifter av oss forbrukere. De burde heller redusere sine utgifter i steden for å ta mer av oss forbrukere, ved å forenkle sine administrative rutiner.

image

image

image

image

image

image

image

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *