Påskeværet

Det har vært drømmevær i dag. Det er dette som er det påskeværet vi ønsker og drømmer om. Da må man bare ut og nyte det, så jeg tok ryggsekken på og belaget meg på langtur i dag. Gikk på beina fra hytta i sammen med Tinde og gikk opp i fjellet, ble ivrig og strena opp de bratte bakkene på ca 12% stigning i flere timer. Tilslutt var vi på snaufjellet og gikk på beina i skiløypa, skulle da så gjerne hatt ski med. Og ønsket at tiden sto stille for det var så flott oppe på fjellet i dag med påskesol. Og dette er ikke et lett tilgjengelig sted for allmenheten
så det var ikke mange andre der, dvs ingen. Helt aleine på snaufjellet Tinde og jeg i dag i sola. Det var en drøm, men alt tar slutt og jeg viste ikke hvor lang tid det ville ta og gå ned igjen, så vi måtte motvillig snu og begyne hjemturen. Nå ligger Tinde og jeg som et slakt på soffaen veldig slitne. Men med et godt minne. GUD FOR EN TUR.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Himmelen var skyfri, det eneste hvite stripa på den knallblå himmelen var fra et fly.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *