Baderomstaket.

Ja, vi har brukt noe av helgen til å komme litt videre på baderommet.

image

Resten av gulvet måtte rives opp, og det satt. Godt lim de hadde i gamle dager du. Nesten umulig å få opp. Jeg gjorde et lite forsøk også, prøvde meg med isskrape 🙂 det gikk ikke så bra, hele skrapa røyk. Nei, det måtte hardere skyts til.

image

Her har jeg prøve lagt litt vegg fliser, for jeg skulle jo helst sett badet ferdig i går. Men, som jeg nå har forstått etter hvert, tar det litt tid å pusse opp et bad. Spesielt da det bare er noen kveldstimer etter jobb som regel.

image

Men, vi fikk da begynt med nedforinga av taket.

image

Og her har vi begynt å legge takbordene.

image

Og så langt kom vi i helgen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *