Det snør, det snør.

Snakk om å være livsnyter.

image

Her på Koppang tar vi det med ro, og bare koser oss. Akuratt nå ser vi på frokost tv, strikker litt og bare ER.

image

Ute snør det og snør. Det er bare -11ºC og temperaturen er deilig.

image

Men, jeg som var ute å måkte snø i 1 1/2 time i går. Nå kan man ikke se det lenger.

image

Nå, har jeg gitt opp, får vente til det slutter og snø og ta alt på en gang.

image

Kanskje vi snør inne?? 🙂

image

Nei da. Det hender ikke, da blir det måking, jeg har da to armer og to bein. Når vi er tom for mat, skal jeg nok komme meg ut. Men, det kan ta lang tid,  da jeg slanker meg også.  Det går jo ikke så mye mat. Tinde spiser mest, hun slanker seg ikke. Hun er veldig kosette om dagen, vil helst bare ligge oppå meg å kose. Hun er livsnyter.

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *