Perla

Jeg har nå lest boka Perla av Carolina De Robertis.

image

Jeg leste den på 2 dager. Den var en spesiell historie. Det handler om en ung forvirret kvinne, fra barn til voksenlivet i Argentina. En historie der vi fikk innblikk i den ” skitne krig” som varte fra 1976 – 1983, hvor det forsvant 30 000 borgere.
Boken har fått terningkast 6 av VG.

image

Verden er ond, så mye ondskap som har skjedd i forskjellige land. Jeg liker egentlig ikke å lese om slikt. Forstår ikke at mennesker kan være så grusomme,  men dette er vel virkeligheten vi ikke ønsker å se /høre om eller oppleve. Helt forferdelig at slikt kan foregå.

image

Bortføre mennesker,  torturere de på den værste måten, så tilslutt dumpe de fra fly i havet eller i en masse grav. Fy…..det er bare helt grusomt.

image

Nei, nå må jeg tenke på noe hyggeligere, ellers blir ikke dagen bra.
Hvor er mitt eggeskall som skal omringe meg og holde ondskapen ute, jeg må kle det på meg. Tenk – posetivt og bli glad igjen.
NÅ ER DET VÅR DERE !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *