Oldemors-ruter.

Jeg har ikke hatt tid til å ha gjort så mye håndarbeidet i det siste.

image

Men fant fram denne boka for å få litt ideer, og hekler litt om dagen.

image

Jeg har heklet mye oldemors ruter i min tid, det har gått i rykk og napp opp igjennom årene. Jeg lærte det av min bestemor da jeg var rundt 10 år og siden har jeg fått lyst til å hekle litt av det, spesielt er vår/sommer den tiden jeg liker å drive med det. Tror det er for at det er greit med et enkelt håndarbeidet da.

image

Så nå har jeg laget denne puten og oppskriften står inne i denne boken.

image

Syntes den sto så fint til disse teppene.

image

Så nå lager jeg noen grytekluter.

image

Må ha noe som er lett å dra med seg rundt og fort og lett å lage nå på våren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *