Jamrachs menasjeri.

Nå har jeg lest denne boka Jamrachs menasjeri av Carol Birch.

image

Det var en veldig trist og tiltider grusom bok.
Hovedpersonen var en liten fattig gutt som vokste opp ved Themsen i komerlige kår med en ung mor.  Gutten ble ungdom og dro til sjøs på hvalfangerbåt, båten forliste og 12 stk av mannskapet reddet seg ut i 2 små hvalfangerbåter. Håpet var å bli reddet av en annen hvalfangerbåt. Men,  tiden gikk og lite mat og drikke hadde de, tilslutt var det bare 2 igjenlevende bl.a vår hovedperson. Han var preget av denne opplevelsen hele livet og vi fikk hans historie helt til han var gammel.  Det var en trist historie,  og jeg har ikke lyst til å lese en sånn bok omigjen.
image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *