God helg!

Jeg vil bare ønske alle en riktig god helg. Nå har vi kommet til 3.dje helga i januar, så 2015 er godt i gang.  Jeg har en ny fin årsplanlegger som jeg har kjøpt, som det ikke er skrevet så mye i enda. Et nytt år med blanke ark.

image

I min årsplanlegger står det på Januar
” Når du virkelig ønsker deg noe,  vil hele universet arbeidet for at ønsket ditt skal bli oppfylt. ” ( alkymisten)

image

Jeg leiter etter fine garn å kjøpe, som jeg kan strikke fine ting av selv. Og som jeg kan selge på eplabutikken, jeg har laget meg. ( se på siden her eplasymbolet) trykker du på det symbolet kommer du inn til min eplabutikk. Men der har jeg ingen produkter enda.
Jeg har virkelig jobbet en del med denne saken nå, for jeg leiter etter gode produkter. Men,  nå tror jeg ikke det blir lenge til jeg får lagt inn fint garn tilsalgs. Så er ønsket mitt at noen vil handle av meg da.

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *