Slutt på ferieturen.

image

Vi booket oss ut av det fine hotellet i ÅBO, Finnland. Denne dagen var litt mer regnfull, for i går fikk vi jo en smak av syden.

image

Vi hadde hele dagen her nede, uten hotellrom, for båten gikk ikke tilbake til Stockholm før kl. 19.30 om kvelden.
Så vi fikk tid til å gå på kjøpesenter,  men det ble ikke mye handling på oss. Kun Lunsj innvilget vi oss der. Her i Finnland var det akkurat de samme butikkene som hjemme,  Lindex, HM, cubus etc. Bare at alt var mye dyrere enn hjemme. Så da syntes vi det var unødvendig å handle så mye her.

image

Så når været lettet litt, gikk vi en tur til i parken hvor Mumi levde. For vi hadde 2 dagers billett. Her fra senen hvor de hadde show.

image

Det Finske språket var ikke lett å forstå. Men,  heldigvis kunne mange svensk.
Minsten var storfornøyd og snakker nå bare om Mumi.

image

Overfarten gikk fint og vi var i Stockholm kl. 05.30 om morgenen,  en kort båttur og en kort natt. Da vi hadde vært mange dager i Stockholm først, kjørte vi oss fort ut av Stockholm nå. Vi konkluderte med at det var en fin by, mange turist ting å gjøre i Stockholm. Men,  at vi så ingen Innfødte Svensker der, kun innvandrere og turister.Det var politi advarsler om å passe på, stor kriminalitet. Men, vi opplevde også at service bransjen,  var veldig service venlige . I butikker, T-banen,  ALLE var hjelpsomme og blide. Vi må innrømme at Svenskene er mye bedre på service enn Normenn. Der har vi mye å lære.
Nå er vi hjemme igjen og skal vaske klær, se over om alt er som før. Fint med en forandring og mange nye inntrykk og minner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *