Hjemmelaget jakke.

image

Denne jakken var det siste store strikkeprosjektet min mor hadde før hun døde i sommer. Hun strikket riktig nok noen sokker etterpå, men dette var den siste jakke eller genser med mønster. Og den strikket hun til meg.

image

Hun var veldig nøye når hun strikket,  her har hun strikket med tynt garn, så det var et tålmodighets arbeidet med mye mønster. Pent strikket hun, gjevnt og fint.

image

Jakken har blitt liggende litt uferdig, og det skyldes meg. Jeg skulle montere og sy i knapper. Jeg har også nå strikket krage på jakka. Fant ikke igjen mønsteret så jeg laget bare en krage på sjønn. Her har jeg tatt bilde av meg selv i speilet på toalettet.

image

Enda et bilde, ikke lett å ta bilde av seg selv. Men, hadde lyst å vise hvordan jakka blei. Denne skal jeg bruke nå utover.  Et minne etter min mor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *