Hjemmelaget sikksakkskjørt.

Da jeg hadde bursdag fikk jeg garn og mønster til dette blå skjørtet her av Svigerdatter og sønn. Det var en flott gave til meg som er glad i å strikke. Og jeg syntes skjørtet ble fint. Jeg har allerede brukt det og fant da ut at jeg måtte ha en strikk i øverst, for at skjørtet ikke skulle dette av meg, så slik ble det. Med en strømpebukse eller taits under ble det et fint moderne vinterskjørt. Helt supert for meg.

Garnet jeg fikk var et klompelompe garn i merinoull og det var veldig mykt og godt. Det var artig og lett å strikke Sikksakkmønsteret. Det var 4 rett og 2 vrang hele vegen, bare en forskyvning for hver runde. I sidene ble det strikket rett på den ene runden og vrang på neste. Og i sidene ble det økt masker. Det ble dekorativt og fint med de rille sidene.

Jeg syntes det var så morsomt å strikke at da jeg var i gang, strikket jeg et skjørt til min datter også. Hun er ikke like flink til å strikke selv, slik min svigerdatter er. Da fant jeg et annet garn som jeg hadde hjemme. 

Det er et bambus garn med flere farger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *