Tiden går.

Det er høst og litt trist vær om dagen. Jeg sitter i vårt gamle hjem ( som vår 4 åring sier i “gamlehjemmet”) som vi ikke har fått solgt enda. Mens,  jeg egentlig ønsker å være i vårt nye hjem å innrede og få det hjemmekoselig. Har tent et lys for å få opp stemningen.

Dette er et bilde fra i våres da det kom snø overaskende etter en finværsperiode og vi trodde det var våren. Lite viste jeg da om denne rare sommeren, hvor vi for det meste har ligget på veien å kjørt mellom Alvdal og Eidsvoll. Vi har fått solgt i Alvdal, så nå gjenstår det ca. 3 turer til ditt, så har vi fått ryddet oss ut der og overlatt stedet til neste eier. Det skal bli godt å slippe å ha ansvar for at huset ikke fryser så vannrør sprekker eller at huset snør inne til vinteren.

Selv om vi stort sett har tenkt på flytting og utrydding av hus, fikk vi tid til en opp og ned tur til København og besøk på den blå planet. ( Det var ferien i år). Jeg lover deg, det skal vi ta igjen når all denne flyttingen er over.

Noe jeg ikke klarer å gå glipp av, er bærsesongen. Det ligger i blodet tror jeg, så jeg har i høst som alle andre høster sanket inn til fryseren min en god del bær som vanlig.

En epoke i livet er over, fra nå ( når vi blir ferdige da) av skal jeg nyte dagene fra vårt nye hjem og se på hvordan tåka ligger nede i bygda eller nyte fullmånen ut av vinduet en kveld eller bare se på elgen som spiser av trærne våre rett utenfor. Ingen bildur eller annen støy, kun ulven som uler imellom fuglekvitter. Ja, det skal bli rart, håper jeg får meg en fin skiløype til vinteren og at det blir mye snø. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *