Mandag morgen.

Vi skriver 12 februar, det er vinter i norge og her er det minus 4 grader, vind og snøvær.

Sånn ser det ut utenfor kjøkken vinduet mitt i dag. Naturlig jul på vinduet.

Vi har hatt en stille, fin helg. Vi har hatt fastelavensboller og morsdagsblomster her. Vi har sett litt på OL som begynte mot helgen, vasket og ryddet litt i huset. Gått tur i snøen og jeg har fortsatt å strikke. Så helgen har gått fort.

Vi har også rekt å spise deilig sushi, ser det ikke lekkert ut?

I dette snøværet er det naturlig å strikke luer og skjerf. Så som dere ser, driver jeg å strikker her. Det blir nok en rolig dag i dag også, siden jeg er halveis innesnødd igjen. I morgen har de spådd finere vær og da har vi nok fått måkt opp vegen igjen, så da blir det nok en tur ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *