Fuerteventura.

I dag har vi vært på heldagstur til naboøya Fuerteventura. Som er den nest største av de kanariske øyer. Den største er Tenerife. Vi kjørte båt fra havnen i Playa Blanka og langs Lanzarotes uberørte sørkyst.

Vi kjørte til nord spissen av naboøya Fuerteventura.Først var vi i den livlige byen Corralejo, hvor vi kunne gå på shopping eller sette oss på en av mange uterestauranter.

Så kjørte vi buss til sanddynene i Corralejo Dunes Natural Park. Som var en fin bølgende sanddyne som var på over 1 mil. langt. Den bestod av halvparten av fin sand og halvparten av knust skjell, som hadde kommet opp fra havets bunn igjennom veldig mange år. Det spesielle var at sanden ble ikke varm og man brente seg ikke, når man gikk på den.

Vi hadde en, lang fin dag på Fuerteventura, vi fikk også en 3 retters middag på vegen. Vi var ikke tilbake før kl. 19.30.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *