Lanzaloe.

Vi har også vært på en aloe vera plantasje her nede på Lanzarote.

Her var det mange Aloevera planter. Men, dette ble ikke noe nytt for meg. Jeg har jo en hel haug aloeveraplanter i min stue. Men, en ting jeg ikke har fått på de er de gule blomstene som var på disse ute.

Vi fikk litt demonstrasjon av geleen som er inne i denne kaktusen. De selger veldig mye Aloevera krem her nede og det er mye juks.

Vi tok opp en boks i shoppen dems, som stod rett forann oss med rød kork for å titte på ingrediensene. ( det var veldig naturlig å kjøpe den boksen). Da var hun i butikken veldig rask, kom nappet boksen ut av fingrene til mann min og sa denne er det kun 10% Aloevera i. Så kom hun med en annen krem og smurte på oss. De forstod at vi sjekket innholdsfortegnelsen, for står Aloevera langt ned er det lite Aloevera i den.

Men, akuratt i dag er jeg litt ille ute å kjører. Var på stranda i dag og det blåste mye så jeg har ikke kjent at sola stakk. ( Har du sett en rød hummer før?). Dette er veldig farlig for oss bleike normenn på ettervinteren. Alt jeg har lært om farlig soling har jeg gjort nå. Flasser på magen, ellers solbrent som få. Forstår at jeg har ikke lært noen ting av alle advarslene om sterk sol, kreft av for mye soling etc. Alt har jeg gjort feil. Så nå må Aloeveraen fram.

Men, ikke denne. Den har vi kjøpt her, du får 2 for 1 pris av denne i alle matbutikker. Det står 100 % aloe på den, men det er det ikke.

Så heldigvis har jeg med meg krem hjemmefra som jeg kan smøre på min solbrente hud i dag og så får jeg bare håpe at dette går bra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *