Vinterferien 2020.

 

Stor snømann. 

Vinterferie uka i år ble dedikert til 3 av barnebarna. Så første dag ble en ute aktivitet dag, med lek i snøen, bl.a. ble det laget en stor snømann.

Bl. a hadde vi bålpanne og varme oss på og grille pølser ute er gøy. Barna koste seg med litt anderledes dag, enn skolehverdagen.

Etter uteaktiviteter var det godt å komme inn i varmen igjen og slappe litt av. Været vi hadde i vinterferien var alt fra pøs regnvær til sol og fine solnedganger som på bilde her.

Det ble mange fine inneleker også når vi var flere i sammen, vi spilte spill, la puslespill. Det ble mange fine samspill. Barna lekte bibliotek, hvor bøkene som ble lånt ut , var hjemme laget, med historier i. Veldig kreativt.

 

Etter noen dager hjemme, reiste vi til ferie stedet vårt på Koppang. Da ble det noe nytt og spennende for ungene. Siden det var Røros Martén, tok vi en tur opp til Røros og så på folkelivet der, masse folk og salgsboder. Vi besøkte også den kjente kirken øverst i bakken.

Og siden det var tivoli der, ville jo ungene på det, og da var det bare for besteforeldrene og følge med.

 

 

Det ble en aktiv, opplevelsesrik dag, for barn og voksne.

Dagen etter reiste vi opp på Skjæringen høyfjellshotell og brukte dagen der.

Et gammelt fint hotell som er litt likt ” fjols til fjels” resepsjonen.

Her spiste vi Lunsjen denne dagen.

Mens de unge stod i bakken, gikk vi gamle på bortover ski.

Vi hadde overskyet vær, men fint ble det alikevell.  Nok snø og fint skiføre var det. Etter noen dager på Koppang, måtte vi hjem igjen, for fredagskvelden skulle vi være med i fakkeltoget i Elverum.

Det var veldig mye folk som møtte opp for å vise sin støtte til å bevare sykehuset i Elverum. Vi var også der, vi forstår ikke hva som skjer, det går da ikke ann å legge ned alle sykehusene i landet vårt. Vi trenger de i nærområdet.  Først la de ned nesten alle rehabiliteringssentere, så var det sykehjemmene som skulle bli berørt og nå sykehusene.  Hva mener de?  Blir vi etterhvert for mange gamle som lever for lenge, så det er om å gjøre å kvitte seg med noen før vi blir en beslastning for samfunnet. Har noen tenkt på at de som bestemmer nå, driver med overlagt drap på oss. Og kanskje blir de selv berørt.??? 

Nå må politikerne tenke seg om, før det går riktig ille her i landet.

Ja, vi har hatt en fin uke med barnebarna, men, det blir også litt alvor oppe i det hele, da vi ser at de som skal bestemme i dette landet, gjør stooore feil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *