Dette driver vi med i Juni.

Et koselig bilde av naboens hester. Vi bor stille og rolig til oppe i skogen. Og har ikke så mange naboer. Men disse hestene og noen elger i ny og ne ser vi da.

Så har vi fått besøk av denne rakkaren her, en Vær. Den er manne vond. Den har ingen lyst til å bli uvenner med, den stanger og det gjør skikkelig vondt. Det fikk vi erfare i dag da den klart å bryte seg ut av inngjeringen og den hadde slett ikke lyst inn igjen. 

Den har et stort og godt området å gå på og mye frodig gress å spise, den har fått ly for vind og regn. Så det er ikke synd på den. Men, han er litt av en hissig propp. Kanskje han ikke likte å bli flyttet på. Den er bare på ferie hos oss. 

Ellers har gutta fått satt opp nytt søplekasse hus.

Man min har snekkret litt, og vi syntes det ble riktig så fint.

Vi har jo så mange naboer,  hele 1. Så da laget han like godt til alle. Pluss et hus til å sitte i om noen skulle finne på å ta bussen en gang, eller vi skulle finne på å gå etter posten og trengte hvile før vi går de 2 km hjem igjen. Eller om vi ville bare sitte der for å se på trafikken, den ene bilen som kjører forbi i timen. Her er mange muligheter.

Det ble da fint? Ikke sant?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *