Hverdags problemer !

/>

Hvor er nøklene mine, hvor er lesebrillene mine, hvor har mobilen min blitt av?

Jeg tror jeg snart glemmer meg selv. Er det noen andre som kjenner seg igjen, eller er jeg aleine om dette?

Hva har skjedd? Er jeg blitt glemsk eller bare distre’ eller er det for mange ting og holde styr på hele tiden?

Jeg har det travelt, må komme tidsnok, men hvor har nå bilnøklene gjort av seg?  Finner jeg de ikke nå, kan jeg glemme hele avtalen, da går alt i vasken.  Får lettere panikk angst,  jeg må ha de bilnøklene nå  –  men hvor er de hen da ?? Dette går ikke – pust dypt ned i magen, pust rolig – tenk – når hadde jeg de sist? Hvor kan jeg ha langt de ???

Briller har jeg 10 stk. Av (billig briller, kjøpt her og der)  men,  nå finner jeg ikke et eneste par. Hvor kan de ha gjort av seg?  og jeg som ikke ser bæra uten, nå som jeg skulle lese dette her, noe så iriterende .

Kan du ringe mobilen min, jeg finner den ikke, kan jeg ha mistet den da?

Men, som oftest ordner det seg, så plutselig er de der igjen. Og vi husker at der var det vi  gjorde av de ja.
Ja,ja så går det bra en stund til det skjer om igjen og om igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *