Squash

Squashgrateng
(4 personer)
3/4- 1 kg små squash
2 middels store løk
1 neve spinat
2 ss smør, 1 ss olje
estragon
5 egg
2-3 skiver loff
salt, pepper
revet muskat

Rens og skyll squashene og skjær dem i mindre biter. Legg dem i et dørslag, dryss dem med salt og la dem trekke i 35-45 min. Rens og hakk løken. Varm smør i en panne, tilsett løken og la den surre et par min. Skyll og tørk squashbitene og la de surre med løken i 2-3 min. trekk gryten fra varmen og tilsett spinat, estragon og smuldret loff. Visp eggene sammen, bland dem med grønnsakene og smak til med krydder. Ha massen i en smurt gratengform og stek i 45-50 min. i forvarmet ovn 225 grad. Servers varm med loff eller grovt brød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *