Bjørnebær i hagen min.

Kanskje vel opptimistisk og dyrke bjørnebær på Eidsvoll??
Jeg viste ikke at det skulle være noe problem eller være værre enn bringebær. Kjenner godt til dyrking av bringebær, men ny erfaring med bjørnebær. Bjørnebær blir vist modne seint? Jeg har store fine bjørnebær ranker som jeg har bindt opp og de har blomstret fint og kommet med kart, men så seint på året? Nå har det vært frostnetter og de blir ødelagt, uten at jeg har plukket de – synd – dumt .
Er det noe jeg kan gjøre for å få modne Bjørnebær på Eidsvoll ? ?

image

image

image

2 tanker om “Bjørnebær i hagen min.

  1. Hei, Jeg vurderer dyrking av bjørnebær i Indre Østfold og det er også ganske kort sesong her… Jeg ønsker så veldig å høre om du har fått det til og fått høstet noen bær? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *