Adventstake.

Jeg har i alle år hatt samme type adventstake, den første ble laget da ungene var små og for de var dette adventstaken.
Så hos meg har dette blitt en tradisjon og ha en bjørketre kubbe med 4 hull i.
Den forige jeg hadde var blitt så gammel og stygg, så i fjor ville jeg prøve noe annet på bordet, men det ble ikke det samme. Så i år skal den gamle gode tilbake, bare at den er nylaget. Når vi først var i gang lagde vi to, så da tar vi med en til hytta også.
Jeg er fullstendig klar over brannfaren, så man går ikke fra slike lys. Og så legger jeg aleminiumsfolie inni hullene dels for å få lysene til å stå stødig og for at jeg innbiller meg at det kan hindre litt brann.
Så nå har vi gjordt klart adventstakene i god tid, så slipper det og bli noe stress i siste liten.

image

Hadde noen stolper ute som ikke hadde rekt og bli ved enda.

image

image

image

image

image

image

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *