Hester og reinsdyr.

Når man kommer fra landet inn til byen, er det kanskje ikke hester og reinsdyr jeg regner med å se, da er jeg kanskje ute etter det urbane.
Men alt kan skje når det snart er jul.

image

image

Disse reinsdyrene var så rolige og snille, vi fikk klappe de. Og hun som holdt de var jammen tålmodig også, duverden hva folk spør om. Og hun svarte på alt, ingen dumme spørsmål. Reinsdyr og sametelt mitt i Oslo, ved Karl Johan, ikke værst. For en opplevelse. Inne i sametelte solgte de mange fine sameting, bl.a. skinn fra reinsdyr, dukker, en pinne som var uthugget til mobil med brusopptrekker bak. Ja hva kan man ikke få solgt på Karl Johan før jul.

image

image

image

image

image

image

image

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *