Overaskelse.

Naboen her oppe på Stenmo “hytta”, ringte og fortalte at det var blitt mørkt på hytta. Så han frykta at strømmen hadde gått. I dag jeg reiste oppover og var her oppe i ca. 14.00 tiden og her viste det seg at sikringen hadde ryki. Så det var kaldt inne ja. Det var – 4 grader, alt hadde frysi. Vannet i vaskene og i do skåla, og det var virkelig kaldt. Nå i skrivende stund kl. 20.30 begyner varmen å komme her. Nå er det + 12 grader og er sliten etter en lang, dårlig dag. Vann har vi ikke da, for i sta sto varmtvannet i dusjen og sprutet i alle rettninger. Så jeg måtte skru av hovedkrana til vannet. Det var blandebatteriet i dusjen som hadde sprekt. Får håpe at vi får reparert det i morgen. Så håper jeg ikke det skjer noe mer galt her i kveld/natt. For nå er det i grunn nok for meg i dag. Så får jeg bare vente til i morgen for da kommer Terje oppover, så får vi håpe han har kjøpt med et nytt blandebatteri og at han klarer og reparere igjen og at vannet er tilbake i morgen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *