Fotmassør.

Jeg har fortalt om fotmassasjen som jeg kjøpte på messa på lillestrøm. Nå har den pakka kommet i posten.

image

Og den er jo helt super fin. Jeg er så glad for at jeg kjøpte den. Kjempe julepresang.
Jeg har prøvd den og den var lett og lære seg, massøren fungerte fint. Så nå kjenner jeg bare etter om kroppen min har reagert noe på all denne gode behandlingen . Det blir jo fotsoneterapi mens man samtidig kan se på tv.

image

Foruten for at det er kna-/rullemassasje er det varmeterapi, infrarødterapi, magnetterapi og jeg kjente godt ved litt høy styrke elektroterapien. Som jeg kjenner igjen fra tidligere maskiner vi har brukt.
Og det fulgte med pats ( har ikke prøvd det enda) men de kan settes på rygg/nakke eller der man måtte ha vondt.

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *