Eggemelk med svisker.

Så var det desserten. Jeg hadde aldrig laget den før. Gøy å prøve noe nytt, men en gammel oppskrift.
Eggemelk med svisker.
4 posjoner
100 g svisker uten steiner
2 – 3 dl vann
2 – 3 ss smør
1/2 dl hvetemel
1 l H – melk
1 egg
1/2 dl sukket
Legg svisker i bløt i vann.

image

Kok dem myke i bløtevannet. Smelt smøret i en kjele, rør i melet. Spe med melken og kok opp. Tilsett sviskene og kokevannet og la suppen koke i ca. 5 min.
Visp eggedosis av egg og sukker.
Bland i eggedosisen rett før servering.

image

(Jeg hadde bare en pose med tørka frukt liggende, så jeg brukte den i steden for svisker)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *