Kvelden.

image

Stikkelsbærgrøt.

image

image

I dag har jeg fått vasket de nye stuevinduene og fått gardinene på plass igjen. Det har tatt litt tid å få utforinger rundt vinduene inne, men nå er 5 av 12 ferdige. Så det er enda en lang veg å gå før alle er klare.
Men, med bare noen kveldstimer etter jobb og ferie og helger på hytta tar det tid å få det ferdig.

image

Men, jeg er glad for hvert vindu jeg får vasket og gjordt i stand.
En stund til jul enda.

image

Nå begyner det å bli mørkere om kvelden og lysene vi har ute lyser fint. Men, ikke veit jeg om det er jeg som er klønete. Men det var ikke lett å ta bilder og få det fine lyse som jeg ser frem på bilde.

image

Det ble for mørkt uten blitz.

image

Og med blitz forsvant jo lyset og stemningen.

image

image

Nei dette var ikke lett.
Så nå takker jeg for dagen, og ønsker natta velkommen.

image

Drøm søtt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *