Vintergardiner.

Nå er det midten av oktober og da pleier jeg og skifte til vintergardiner.

image

Om sommeren bruker jeg lette, hvite strågardiner og da blir det lysere og lettere i stua vår.

image

Men i dag har jeg skiftet, og det er litt av en jobb. Jeg har 5 vinduer i stua og de er så høye. Så jeg føler jeg må strekke meg slik, for å klare å få hengt de opp. Nå har jo jobben med å vaske blitt lettere, da vi har fått nye vinduer.

image

Det blir nesten jul syntes vi når vi får opp vintergardinene. Det blir lunere i stua, det virker varmere. Vi stenger litt vinteren ute og koser oss inne, med levende lys. Det blir jo også mørkere inne, med tunge tette gardiner.

image

Så i dag har vi fått en forandring i stua, vinterkoselig.

image

Gardinene har vi valgt brune, da stolene i spisestua er brune og soffaen i salongen er brun. Så da matcher gardinene til det andre. Med lyse vegger og lyse andre møbler blir det ikke så tungt og mørkt allikevel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *