Ompotting.

I dag har jeg potta om flere av plantene mine. Plantene vokser
og trenger større potte.

image

Bl.a denne aloe planta hadde vokst ut av krokka jeg kjøpte den i.

image

Mange av Pelargoniumene mine har jeg satt ut nå. Og jeg har tatt avleggere av de, som jeg i dag har satt i potter.

image

Ellers har jeg pottet om noen av chili plantene også. De har vokst veldig og har nå kommet med blomster. I år sådde jeg frø tidlig, så i år får jeg nok chili pepper på de. I fjord var jeg nok forseint ute, for jeg måtte ta de inn til vinteren og fikk chili på de i våres inne.

image

image

Dette er Pyntegresskar, spennende å se om jeg får noen fine gresskar i år.

image

Og disse vokser veldig om dagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *