I dag er jeg i takknemlighetshjørne.

image

Jeg sitter på mitt hobbyrom i 3 etg., her har jeg utsikt – da jeg er øverst i huset vårt. Her finner jeg stillheten og kreativiteten. Jeg har det godt og varmt, jeg har tent røkelse. Det regner ute og det er skumt. Akkurat nå syr jeg gardiner og filosoferer over livet. Jeg er så glad i huset mitt,  det er et solid hus. Her har jeg all den plassen , en rastløs sjel med skapertrang trenger. Jeg takker for at jeg er så heldig å få bo akkurat her, nå.

image

Jeg har nesten fire mål tomt  å boltre meg på, spesielt om sommeren er det fint. Her kan jeg gjøre akkurat hva jeg vil,  plante og høste. Kose  meg ute i solen og jeg har skogen tett på, så når jeg trenger enda mer opplevelse. Er det bare å gå seg en tur i skogen som jeg elsker. Der får jeg det påfylle jeg trenger.

image

image

På mitt hobbyrom i 3. etg henger denne plakaten. Som jeg leser for å påvirke livet mitt i en positiv retning. Her vil jeg gjengi det som står.  Det er tatt fra en bok en gang – husker ikke hvilken bok nå, så dette er ikke mine ord. Men veldig gode ord.

I det uendelige livet der jeg finnes til,  er alt fullkomment,  helt og fullendt. Jeg lever i harmoni og likevekt med alle jeg kjenner. Dypt i mitt  innerste finnes det en uutømmelig kjærlighetskilde. jeg lar nå denne kjærligheten flyte opp til  overflaten. Den fyller hjerte mitt, kroppen, sinnet,  bevisstheten, hele mitt vesen, den stråler ut fra meg i alle retninger og kommer mangfoldiggjort tilbake til meg.  Jo mer kjærlighet jeg praktiserer,  desto mer har jeg å gi. Kjærlighetens kilde er uutømmelig. Det å praktisere kjærlighet gir meg gode følelser;  det er et uttrykk for min innerste glede. Jeg elsker meg selv,  og derfor tar jeg kjærlig vare på kroppen min.  Jeg sørger kjærlig for å gi den sunn mat og drikke,  jeg steller den og kler den kjærlig og omhyggelig,  og kroppen min reagerer på kjærlig vis med å være kjernesunn og full av energi.

Jeg elsker meg selv, og derfor sørger jeg for at jeg har et hyggelig og godt hjem,  et hjem som tilfredsstiller mine behov og hvor jeg trives. Jeg fyller rommene med kjærlige vibrasjoner slik at alle som går inn i dem, også jeg selv, vil kunne føle denne kjærligheten og hente næring fra den.
Jeg elsker meg selv fordi jeg har et arbeid jeg trives med,  hvor jeg kan bruke min kreativitet og mine evner ved at jeg kan arbeide med og for mennesker jeg er glad i og som er glad i meg, samtidig som jeg tjener godt. 
Jeg elsker meg selv fordi jeg tenker og oppfører meg kjærlig mot alle mennesker og fordi jeg vet  at  det jeg gir, kommer mangfoldiggjort tilbake til meg.
Jeg tiltrekker meg bare kjærlige mennesker,  for de er et speil på det jeg er.
Jeg elsker meg selv fordi jeg lever helt og fullt i nuet, opplever hvert øyeblikk som godt og vet at jeg har en lys, lett og trygg fremtid fordi jeg er et elsket barn av universet, og universet tar seg kjærlig av meg nå og for alltid.
Alt er godt i min verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *