Megakarbonade.

image

400-500 g Karbonadedeig
1 lite glass steinfrie olivener
1 hvitløkskløft
50-100 g fetaost
Salt og pepper
1-2 ts oregano
Evnt. Litt vann eller kraft fra olivenene
Smør eller olje til steking
Tomater ( kirsebærtomater)

image

Finhakk olivenene og kna dem inn i karbonadedeigen sammen med ost i små terninger, salt, krydder og evnt. Vann/kraft og knust hvitløk. Form farsen til en stor karbonade og stek den på begge sider i en panne ved god varme. Demp varmen og legg tomater rundt kanten. Legg på lokk og la det hele trekke til karbonaden er passelig gjennomstekt. Server karbonaden med stekefettet og sesampoteter.

image

Pynt gjerne med noen terninger feta ost.

image

Sesampoteter:
Del opp potetene i to. Legg dem i en ildfast form. Ha olivenolje, salt og sesamfrø på. Stek de gylne i ovnen.

image

image

God hverdagsmiddag, lett og raskt å lage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *